Huhumylly NY Rangersin ympärillä kiihtyy – McDonagh, Zuccarello, Miller..

NY Rangersin Ryan McDonagh on erittäin kuuma nimi pelaajamarkkinoilla.
NY Rangersin Ryan McDonagh on erittäin kuuma nimi pelaajamarkkinoilla. Kuva: Getty Images

Huhumylly NY Rangersin ympärillä sen kuin vain kiihtyy entisestään ja muille seuroille on tarjolla useita kovia pelimiehiä.

New York Rangers on ollut jo tähän mennessä yksi NHL Trade Deadlinen merkittävimmistä myyjäosapuolista, kun se on laittanut niin sanotusti lihoiksi Rick Nashin, Michael Grabnerin sekä Nick Holdenin.

Myös palautus Manhattanin suuntaan on ollut melkoista, sillä seura on vastaanottanut muun muassa useita varausvuoroja sekä nuoria lupaavia pelaajia.

Kaikkein suurimmat kaupat saattavat kuitenkin olla vasta edessäpäin. Rangers on nimittäin valmis kauppaamaan kapteeninsa Ryan McDonaghin ja huhujen keskellä ovat myös Mats Zuccarello sekä J.T. Miller.

McDonaghia ollaan viimeisten tietojen mukaan viemässä Toronto Maple Leafsiin ja Florida Panthersiin. Tiettävästi molemmat seurat ovat kiinnostuneita, mutta vielä toistaiseksi siirto ei ole konkretisoitunut.

McDonagh on todella arvokas vaihtokappale, sillä hän on 28-vuotiaana pelaajana parhaassa iässään, palkka on vuositasolla verrattain edullinen 4,7 miljoonaa dollaria ja hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2019 saakka. Lisäksi hänellä on potentiaalia jopa 50 tehopisteen puolustajaksi ja sen lisäksi McDonagh on kaudesta toiseen plusvoittoinen pelaaja.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Myös Zuccarello ja Miller ovat herättäneet useiden seurojen kiinnostuksen, mutta heidän kohdallaan siirto kesken kauden, tai ylipäätään, on hieman epätodennäköisempää.

NY Rangersin johtoporras lähestyi fanejaan pari viikkoa sitten, kun se ilmoitti, että ”osa meille kaikille tutuista kasvoista tulee vaihtamaan maisemaa”.

Toisin sanoen manhattanilaisseura, joka on edennyt pudotuspeleihin seitsemänä keväänä putkeen, ilmoitti aloittavansa osittaisen uudelleenrakennusprojektin. Seurassa koettiin, että nykyisen rosterin parhaat vuodet ovat jo takana päin.

McDonaghin pelaajatilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018