VIDEO: Huvittava pätkä leviää – Jesse Puljujärvellä on tunteita jopa mailoja kohtaan

Jesse Puljujärven reaktio Ryan Stromen riehumiseen huvittaa.
Jesse Puljujärven reaktio Ryan Stromen riehumiseen huvittaa.

Edmontonin Jesse Puljujärvellä on mitä luultavimmin tunteita myös mailoja kohtaan. Hänen reaktionsa Ryan Stromen riehumiseen oli nimittäin korvaamaton.

Edmonton Oilers matkasi viime yönä kovavireisen Colorado Avalanchen vieraaksi. Denveriläisseura nimittäin porskutti jopa kymmenen ottelun mittaisessa kotivoittoputkessa.

Vieraat olivat kuitenkin tylyjä, sillä Oilers nappasi kamppailusta 4-2-voiton. Tästä se saa kiittää isosti supertähti Connor McDavidia, joka iski albertalaisseuralle hattutempun.

Oilersin voittomaalista vastasi sen sijaan Ryan Strome, joka saapui Oilersiin täksi kaudeksi New York Islandersista. Stromen ottelu ei ollut kuitenkaan läpikotaisin helppo homma, mikä näkyi turhautumisena kolmannen erän puolivälin hujakoilla.

Strome nimittäin saapui tässä vaiheessa vaihtoaitioon ja alkoi paiskomaan mailaansa vaihtoaition lattiaa vasten. Tarina ei kerro yrittikö Strome hajoittaa mailaansa vai esimerkiksi lattialla lojunutta juomapulloa, mutta joka tapauksessa suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven reaktio tilanteeseen oli äärimmäisen huvittava.

Puljujärvi nimittäin katsoi Stromen teutarointia epäuskoisen näköisesti, ja videon lopussa hänen ilmeensä muuttuu irvistykseksi. Kaikelle on toki olemassa luonnollinen selitys, mutta ennen kuin tällainen tulee ilmoille, nauttikaamme tästä hauskasta videopätkästä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
KUVAT: Chris Widemanilta uskomattoman hieno ele – kutsui ihmiset ulkojäille pelaamaan