Kärpillä paras mahdollinen paikka laittaa sarja katkolle – hyödynnä supertarjous NYT!

Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.
Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.

Kärpillä on loistava paikka laittaa Tappara ahtaalle ja siirtyä ottelusarjassa 3-0-johtoon. Tähän löytyykin mahtava supertarjous, joka kannattaa hyödyntää.

Oulun Kärpillä on tänään paras mahdollinen paikka pelata jääkiekkoa. Kaikilla on kevättä rinnassa, (kuvitteellinen) aurinko paistaa ulkona, kotihalli on täynnä ja joukkue johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0. Tästä skenaariosta on vaikea lähteä parantamaan vaikka kuinka yrittäisi.

Kysymys siis kuuluukin; onko Tapparalla illan ottelussa juuri mitään mahdollisuuksia? Joukkue hävisi molemmat kotiottelunsa, minkä lisäksi se on voittanut kaksi edellistä Liigan mestaruutta. Maha siis saattaa olla niin täysi, että enempää ei sinne enää mahdu.

Nyt onkin loistava paikka lyödä rahoiksi Kärppien voitolla. Jos nimittäin luet tätä tekstiä, olet oikeutettu Laitataklauksen lukijoille tarkoitettuun supertarjoukseen, jonka myötä saat Kärppien voitolla paljon enemmän, mitä normaalisti saisit.

Jos lyöt Kärppien voitolle euron ja vetosi osuu, saat pitää voittosi, minkä lisäksi pelitilillesi kilahtaa 50€ PELIRAHAA!!! Kyseessä on täysin ohittamaton tarjous, joka kannattaa lunastaa välittömästi!

LUE ASIASTA LISÄÄ JA NAPPAA TARJOUS ITSELLESI TÄMÄN LINKIN KAUTTA!!!