Ibrahimovic kertoi lopettaneensa lapsena jalkapallon – ”Haluan pelata jääkiekkoa”

Ibrahimovic kertoi halunneensa pelata jääkiekkoa nuorena.
Ibrahimovic kertoi halunneensa pelata jääkiekkoa nuorena.

Zlatan Ibrahimovic kertoi haastattelussa lopettaneensa lapsena jalkapallon, sillä silloinen nuorukainen halusi pelata jääkiekkoa.

Kaikkien tuntema jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic varttui Ruotsissa, missä myös jääkiekko on suuri laji. Tästäkin huolimatta Ibrahimovicista kehittyi jalkapallon yksi kirkkaimpia tähti.

Asiat saattaisivat kuitenkin olla toisin, jos jääkiekko olisi halvempi laji harrastaa. Ibrahimovic kertoi nimittäin TSN:n haastattelussa, että kerran erään huonon ottelun jälkeen hän päätti lopettaa jalkapallon pelaamisen siirtyäkseen jääkiekon pariin.

– Olin tuolloin luultavasti 12-vuotias. Meillä oli ottelu eikä maalivahdillamme ollut paras päivä, sillä päästimme omiin kahdeksan maalia. Olin vihainen, aivan kuten nyt jos häviämme, ja sanoin ottelun jälkeen, että minä lopetan ja haluan pelata jääkiekkoa, Ibrahimovic pohjusti.

Ibrahimovicin haaveet jääkiekon suhteen kaatuivat kuitenkin rahaan, sillä kuten moni tietää, on jääkiekon pelaaminen junioritasolla todella kallista puuhaa.

– Tutustuin asiaan ja tulin siihen lopputulokseen, että se oli minulle liian kallista. Varusteet maksoivat paljon, eikä minulla ollut siihen varaa.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Juuso Puustinen iski hattutempun – kauden ensimmäinen KHL:ssä