HIFK kaappasi Kookoon kärkipelaajat – nuoria tilalle Kouvolaan

HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.
HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.

Helsingin IFK kaappasi Kookoon kolme kärkipelaajaa loppukaudeksi. Hyökkääjät Jarkko Malinen ja Kai Kantola sekä puolustaja Ryan O’Connor siirtyvät Kouvolasta Helsinkiin loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Keskushyökkääjä Malinen on tehnyt tällä kaudella 40 ottelussa tehot 3+21=24. Kaikkiaan Malinen on urallaan pelannut Liigassa 341 ottelua ja tehnyt niissä tehot 44+88=132.

Kantola on tällä kaudella tehoillut 50 ottelussa tehot 14+9=23.

Suomessa kolmatta kauttaan pelaava kanadalainen O’Connor on tällä kaudella tehnyt tehot 6+15=21. Liigaurallaan hänen saldonsa on 149 ottelussa 18+41=59.

Kookoo saa vaihtokaupassa kaksi nuorta IFK-hyökkääjää, kun Miro Saarelainen ja Panu Mieho siirtävät pelikassinsa Kouvolaan.

– Sarjataulukko ei valehtele, kautemme on mennyt täysin penkin alle. Rajusta loukkaantumiskierteestä johtuen pelaajabudjetti on mennyt pitkäksi ja tuloksellisesti vaisujen peliesitysten seurauksena ottelutapahtumatuotot jäävät suunnitellusta vajaaksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoi seuran verkkosivuilla.

– Näiden yhteisvaikutus on niin suuri, että sopeuttamistoimenpiteitä on pakko tehdä. Se on tässä hetkessä ikävä, mutta tulevaisuuden kannalta ainut järkevä ratkaisu.

Tiedote aiheesta IFK:n sivuilla TÄSTÄ LINKISTÄ.