IIHF hassuttelee Sebastian Ahon huippuotteilla – ”Jos sinulla ei ole Ahoa, sinulla ei ole toivoa”

Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.
Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.

IIHF on julkistanut huumorilla höystetyn ”power ranking” -listauksensa, jossa liitto vitsailee mahtivireessä pelaavan Sebastian Ahon loisto-otteilla.

Leijonien tulikuuma hyökkääjä Sebastian Aho on ollut aivan järisyttävässä lyönnissä MM-kisojen ensimmäisissä otteluissa, ja nyt jääkiekkoliitto IIHF on nostanut miehen ylivoimaisuuden esille ”power rankingissaan”.

IIHF:n koomisella listalla komeilee neljäntenä Suomen kiekkomaajoukkue, jossa hauskuutellaan kymmenen tehopistettä kahteen otteluun takoneen ”Sepen” kustannuksella. Leijonien kohdalla listauksessa nimittäin mainitaan huvittavasti ”Jos sinulla ei ole Ahoa, sinulla ei ole toivoa”.

MUISTA MYÖS:
Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Myös Latvia saa osansa rankingissa Ahon dominoinnista lauseella ”Mutta Wikipedian mukaan Aho on ruotsalainen puolustaja!”. Tällä IIHF viittaa NHL-seura New York Islandersin ruotsalaispakkiin, suomalaiskiekkoilijan täysnimikaimaan Sebastian Ahoon.

20-vuotias Aho iski jäätävät 2+4-tehot Suomen eilisessä 8-1-voitossa latvialaisista. Myös Suomen MM-avauksessa Hurricanesin peluri oli pitelemätön, kun hän iski 2 täkyä ja jakoi 2 syöttöä niin ikään 8-1-voitossa Etelä-Koreasta.

Power rankingin voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ.

Leijonien MM-urakka jatkuu huomenna tiistaina Norjaa vastaan. Mittelö lähtee käyntiin Suomen aikaa klo 21.15 illalla.

Suosittelemme myös:
Sebastian Aho mykistävässä vireessä – 10 pistettä kahteen otteluun!