VIDEO: Iiro Pakarinen is back! Iski vihdoin kauden ensimmäisen maalinsa

Suomalaishyökkääjä Iiro Pakarisen ura jatkuu KHL:ssä.
Suomalaishyökkääjä Iiro Pakarisen ura jatkuu KHL:ssä.

Edmonton Oilersin eilinen tarina oli ehdottomasti Connor McDavid, mutta myös suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen onnistui maalinteossa.

Edmonton Oilersissa pelaavan Iiro Pakarisen kausi ei ole ollut helpoimmasta päästä. Hänen otteensa NHL-kaukaloissa olivat niin huonoja, että seura joutui passittamaan hänet marraskuussa AHL:n puolelle, eikä takaisin tulemista ollut hetkeen.

Kuitenkin lopulta tammikuun lopulla Oilers tarvitsi suomalaisen palveluksia, ja kutsui hänet takaisin NHL:ään. Hän pelasi tammikuun 20. ja 23. päivä ottelut Vancouver Canucksia ja Buffalo Sabresia vastaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kolmannen ottelunsa paluun jälkeen tehnyt Pakarinen sai vyölleen viime yönä, kun Oilers kohtasi Tampa Bay Lightningin. Oilers oli tyly isäntä, sillä se vei kamppailun nimiinsä lukemin 6-2. Connor McDavid teki neljä maalia, mutta myös Pakarinen onnistui iskemään kiekon nuottaan.

Kyseessä oli hänen kauden ensimmäinen osumansa. Voit katsoa maalista videon alta löytyvästä twiitistä. Jos et kuitenkaan saa klippiä näkyviin, löydät sen myös tämän linkin kautta.

Suosittelemme myös:
Video: Connor McDavidilta täysin uskomaton näytös – painoi neljä maalia Tampa Bayn verkkoon