TPS-faneille ilouutisia – huippukautta pelaava Ilkka Heikkinen jatkaa Turussa

Ilkka Heikkinen sai kympin päähänkohdistuneesta taklauksesta.
Ilkka Heikkinen sai kympin päähänkohdistuneesta taklauksesta.

Turun Palloseura ja joukkueen alakerrassa luutiva Ilkka Heikkinen ilahduttivat seuran faneja näin uudenvuoden kunniaksi jatkosopimusuutisilla.

Ilkka Heikkinen tehtaili ensimmäisellä TPS-kaudellaan 58 runkosarjaotteluun tehopisteet 10+14=24 ja hän sijoittui koko Liigan puolustajien pistepörssissä sijalle 12.

Kuluvalla kaudella hän on tehnyt jo likimain saman verran pisteitä, sillä 35 pelatun ottelun jälkeen pöytäkirjassa komeilevat pisteet 12+11=23.

Kokenut 33-vuotias Heikkinen pelaakin parhaillaan jopa yhtä pelaajauransa parhaista kausista, joten ei ollut mikään ihme, että Turussa haluttiin kiinnittää Liigan puolustajien pistepörssin kolmannella sijalla majaileva Heikkinen jo ajoissa ensi kauden joukkueeseen.

TPS tiedotti, että Ilkka Heikkinen on allekirjoittanut seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

– TPS:n vuodet ovat olleet urallani kaikista mukavimmat. Joka päivä on ollut hauskaa tulla hallille, Heikkinen toteaa seuran tiedotteessa.

Myös turkulaisseuran johtoportaassa oltiin luonnollisesti iloisia ”Bonon” jatkopäätöksestä.

– Bono pelaa isoja minuutteja ja on tärkeä osa hyvin toiminutta ylivoimaa. Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että saimme jatkettua sopimusta, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki iloitsi neuvottelujen päätyttyä.

Heikkisen uratilastot löydät TÄMÄN LINKIN kautta.

Muuhun Liiga-tuotantoomme pääset käsiksi TÄÄLTÄ.