Iloisia uutisia Ässien faneille: Sakari Salminen tekee paluun patapaitaan

Porin Ässien kannattajat saivat iloisia uutisia sunnuntaina, kun Ässät tiedotti Sakari Salmisen tekevän paluun kasvattajaseuraansa.


Miksi betsata Coolbetilla?


Alkukauden pelaamatta ollut Sakari Salminen, 32, liittyy kasvattajaseuransa Porin Ässien vahvuuteen kevääseen 2022 ulottuvalla sopimuksella.

”Salmisen liittyminen joukkueeseen on koko organisaatiolle iso juttu. Keskustelimme Sakarin ja Ari-Pekka Selinin kanssa avoimesti tilanteestamme ja sen pohjalta löytyi yhteisymmärrys paluun aikataulusta, harjoittelusta, roolista nykyisessä joukkueessa sekä ensi kaudesta. Kaikki tietävät, että Sakari on laatupelaaja, mutta lähdemme hänen kanssaan liikkeelle maltilla ja nykyisen joukkueen roolitus huomioiden”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien tiedotteessa.

Kiekollisesti huipputaitava Salminen pelasi viime kauden SHL-seura Örebrossa, jossa hän teki 45 otteluun tehopisteet 8+16=24.

Ässissä Salminen pelasi viimeksi kaudella 2018-2019. Ässien surkeasta kaudesta huolimatta hän nakutti tuolloin 35 otteluun mainiot tehopisteet 10+21=31.

”Haluan pelata Ässissä. Tiedän, että joukkue on tullut vastaan omissa palkoissaan ja halusin tulla myös omalta osaltani vastaan. En kuluta Ässien resursseja tällä kaudella”, Salminen valotti tuoretta sopimustaan.

Ässät toivotti Sakari Salmisen tervetulleeksi videolla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Maalivahti katkaisee maaliverkkoa hyödyntäen vastustajan mailan amatöörisarjassa: