Ilves hankki kokeneen tshekkihyökkääjän – ”Tehnyt hyvää tulosta vuodesta toiseen”

Tampereen Ilves tiedotti hankkineensa ensi kaudeksi kokeneen tshekkihyökkääjän. Ondrej Roman siirtyy Ilvekseen yksivuotisella sopimuksella.

31-vuotias tshekkihyökkääjä Ondrej Roman vahvistaa Tampereen Ilvestä tulevalla kaudella. Roman on pelintekotaidoistaan tunnettu hyvin liikkuva sentteri.

Roman on pelannut urallaan Tshekin pääsarjan lisäksi Pohjois-Amerikan juniori- ja farmisarjojen lisäksi kauden verran KHL:ssä. Viime kaudella Roman pelasi Tshekin pääsarjan HC Vitkovicessä 45 ottelua tehopistein 14+19=33.

”Olemme erittäin innoissamme, että saimme kiinnitettyä Ondřej Romanin ensi kaudeksi Ilvekseen. Hän on rutinoitunut pelaaja, joka on tehnyt Tšekin Extraliigassa hyvää tulosta vuodesta toiseen. Lisäksi hänelle on kertynyt kokemusta sarjoista ja otteluista Pohjois-Amerikassa, KHL:ssä, CHL:ssä ja maajoukkueessa. Roman on sulavasti liikkuva pelaaja, jolla on erinomainen pelikäsitys ja luontaiset ominaisuudet hyökkäyspeliin”, urheilujohtaja Timo Koskela hekumoi tshekkihyökkääjän tuoretta sopimusta Ilveksen tiedotteessa.

Ilveksen uuden tshekkihyökkääjän terveiset kannattajille

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Tuomo Ruutu taklaa venäläispelaajan kuuta kiertävälle radalle