Ilves jatkaa tutussa komennossa – ”Olemme äärettömän tyytyväisiä”

Erinomaista työtä Tampereen Ilveksen peräsimessä tehnyt Jouko Myrrä jatkaa joukkueen päävalmentajana seuraavat kaksi kautta.

Jouko Myrrä jatkaa odotetusti Ilveksen päävalmentajana seuraavan kahden kauden ajan. Myös muun valmennusryhmän muodostavat apuvalmentajat Marko Ojanen ja Pasi Saarinen sekä maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela solmivat jatkosopimukset.

Ilves on pelannut loistavasti Myrrän korvattua vuoden 2019 syyskuussa Karri Kiven. Myrrän aikakaudella Ilves on voittanut 69 ottelusta 50 peliä. Tällä hetkellä Ilves porskuttaa Liigan piikkipaikalla, tosin vähemmän pelejä pelanneella Lukolla on parempi pistekeskiarvo.

”Jouko Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta. Olemme äärettömän tyytyväisiä siitä, että molemmat osapuolet näkivät asiat samanlailla ja halusivat jatkaa sopimustamme”, urheilujohtaja Timo Koskela iloitsi Ilveksen tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Vaasan Sportille kaksi kovaa vahvistusta