Ilves julkaisi lisää pelaajahankintoja – Petri Kontiola tupsukorviin

Ilves julkaisi perjantaina kolme uutta pelaajahankintaa, joista nimekkäimpänä Liigan pistepörssin voittanut Petri Kontiola.


Nappaa 10€ riskitön lätkäveto joka viikko!


Tampereen Ilves julkisti keskiviikkona viisi uutta pelaajahankintaa. Perjantaina tupsukorvien joukkue täydentyi entisestään, kun Ilves tiedotti kolmesta uudesta pelaajasta.

Nimekkäin hankinta on kokenut konkari Petri Kontiola. 36-vuotias sentteri voitti tällä kaudella Liigan pistepörssin HPK:n paidassa.

”Petri Kontiola on Liigan mittapuulla varmasti yksi kaikkien aikojen parhaista keskushyökkääjistä. Kontiolan erinomainen peliäly ja kiekolliset taidot tunnetaan hyvin, mutta usein unohtuu, että hänellä on myös poikkeuksellisen kova kilpailuvietti ja voitontahto. Voimakkaana pelaajana häneltä on vaikea saada kiekkoa pois, ja hänen pelinsä tasoa ei vastustaja pysty horjuttamaan fyysisellä pelillä. Huippupelaajien tapaan Kontiolalla on myös kyky saada ympärillään olevat pelaajat tekemään tulosta”, urheilutoimenjohtaja Timo Koskela hehkutti Ilveksen tiedotteessa.

Kontiolan lisäksi Ilveksen pelipaidan ensi kaudella pukevat päälleen KooKoosta saapuva Joonas Oden sekä SaiPasta tamperelaisten riveihin vaihtava Matias Mäntykivi.

Kontiolan sopimus on yksivuotinen, kun taas Odenin ja Mäntykiven kaksivuotisia.


KATSO MYÖS: Video: Jäätävä laaki! Kasperi Kapanen maalasi hirmuisella rannelaukauksella