Ilves vahvisti siirtorajan kynnyksellä rivejään – Santeri Virtanen ja Adam Rockwood tupsukorviin

Ilves hankki kaksi vahvistusta siirtorajan kynnyksellä, kun se kiinni Santeri Virtasen ja Adam Rockwoodin riveihinsä.


Miksi betsata Coolbetilla?


Liigan siirtoraja umpeutuu maanantai-iltana. Tampereen Ilves hankki viime metreillä kaksi uutta hyökkääjää joukkueeseensa.

21-vuotias hyökkääjä Santeri Virtanen siirtyy Ilvekseen SaiPasta. Tällä kaudella Leijoniinkin murtautunut nuorukainen solmi vuoteen 2023 asti ulottuvan sopimuksen Ilveksen kanssa.

”Santeri Virtanen tuo joukkueeseemme valtavasti voittamiseen liittyviä ominaisuuksia. Hän tekee todella paljon töitä joka päivä sekä kamppailee ja kilpailee erittäin kovaa. Santeri on erittäin monipuolinen pelaaja, joka on suurimman osan urastaan pelannut keskushyökkääjänä mutta pystyy pelaamaan myös laidassa ja kaikissa erikoistilanteissa. Mitä kovempi paikka, sitä paremmin Santeri on aina esiintynyt”, urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi Ilveksen tiedotteessa.

Niin ikään hyökkäysosastolle vahvistusta tuo Adam Rockwood. 25-vuotias kanadalaissentteri on pelannut tämän kauden Ruotsin Allsvenskanissa 24 ottelua tehopistein 4+16=20. Viime kaudella hän pelasi ECHL:ssä 49 ottelua tehden 35 tehopistettä.

”Rockwood on taitava pelaaja, joka on pelannut urallaan enemmän keskushyökkääjänä mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa laidassakin. Hän tuo hyökkäyspeliimme ja ylivoimapeliimme uusia mahdollisuuksia loppukaudeksi”, Koskela kuvaili.


KATSO MYÖS: KalPan Jeremy Bracco potkulautaili huikean esityön Kim Nousiaisen maaliin