Ilya Bryzgalov räjäytti Twitterin – laittoi viestiä Blackhawksille

Ilya Bryzgalov räjäytti Twitterin, kun hän laittoi Chicagolle viestiä joukkueen maalivahtiongelmista.
Ilya Bryzgalov räjäytti Twitterin, kun hän laittoi Chicagolle viestiä joukkueen maalivahtiongelmista.

Koomisista kommenteistaan tunnettu ex-maalivahti Ilya Bryzgalov räjäytti Twitterin, kun hän laittoi Chicagolle viestiä maalivahtiongelmista.

Viimeksi kaudella 2014-15 pelannut ex-maalivahti Ilya Bryzgalov tuli tunnetuksi sekä erinomaisista taidoistaan että myös koomisista sanomisistaan. Eräässä haastattelussa hän muun muassa ihmetteli universumia ja toisessa hän kertoi, kuinka villi karhu metsässä on ainoa asia, mikä häntä pelottaa.

Nyt Bryzgalov räjäytti Twitterin, kun hän laittoi Chicago Blackhawksille viestiä joukkueen hankalasta maalivahtitilanteesta. Blackhawksin maalivahdit tipahtelevat nimittäin vuoronperään loukkaantuneiden listoille, ja toissa yönä Blackhawks joutui laittamaan maalinsuulle 36-vuotiaan kirjanpitäjän, Scott Fosterin.

Osittain tähän liittyen Bryzgalovin Twitteriin iskemässä viestissä luki, että ”Hei Blackhawks, tarvitsetteko maalivahtia, joka pysyy terveenä läpi kauden?”. Tähän mennessä twiitti on kerännyt lähes 10 000 tykkäystä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Bryzgalov pelasi itse pitkällä NHL-urallaan 465 runkosarjaottelua, joissa hänen tilastonsa olivat 91,2/2.58. Mies edusti urallaan Anaheim Mighty Ducksia, Phoenix Coyotesia, Philadelphia Flyersia, Edmonton Oilersia sekä Minnesota Wildia.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Ykköstähti, voitto ja nollat – amatöörivahti NHL-jäillä Blackhawks-paidassa!