Ilya Kovalchuk tyrmäsi Rangers-huhut – ”Niin venäläinen lehdistö toimii”

Ilya Kovalchukin paluusta on tihkunut uusia tietoja.
Ilya Kovalchukin paluusta on tihkunut uusia tietoja.

Ilya Kovalchuk tyrmäsi huhut siitä, että hän olisi tekemässä kesällä sopimuksen Rangersin kanssa. Hän ei kuitenkaan kiistänyt haluaan palata NHL:ään.

34-vuotias venäläistähti Ilya Kovalchuk on yhdistetty NHL-huhuihin jo viime kesästä lähtien, kun hänellä kerrottiin olevan haluja palata takaisin maailman parhaaseen kiekkoliigaan. Vielä viime kesänä sopimus jäi kuitenkin haaveeksi, minkä vuoksi hän palasi takaisin SKA Pietarin riveihin.

Viime aikoina Kovalchukin NHL-paluulla on huhuiltu suuressa mittakaavassa, ja osa sisäpiiriläisistä on kertonut, että paluu tulee suurella todennäköisyydellä tapahtumaan New York Rangersin kautta.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Nyt Kovalchuk on kuitenkin puuttunut asiaan ja katkaissut huhuilta siivet. Hänen mukaansa venäläinen kiekkomedia ei ole se kaikista luotettavin lähde.

– Kaverini soitti ja onnitteli uudesta NHL-sopimuksesta. Kerroin heille, että niin se venäläinen lehdistö toimii. Siellä väitetään, että olen tehnyt monivuotisen sopimuksen jonnekin, vaikka en ole, Kovalchuk kertoi venäläiselle R-Sportille.

Kovalchuk on pelannut NHL:sä 816 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 417 maalia ja yhteensä 816 tehopistettä. Hän on edustanut urallaan Atlanta Thrashersiä sekä New Jersey Devilsiä. Hän lopetti uransa NHL:ssä kauden 2012-13 päätteeksi.

Suosittelemme myös:
IL: Yksi kieltäytyjä lisää – Artturi Lehkonen ei matkaa MM-kisoihin