Iso-Britannia nousee A-sarjaan! Lopun ihmemaali pelasti

Iso-Britannia nousee MM-kisoihin Robert Farmerin dramaattisella viimeisten sekuntien maalilla.
Iso-Britannia nousee MM-kisoihin Robert Farmerin dramaattisella viimeisten sekuntien maalilla.

Iso-Britannia nousee A-sarjaan, eli korkeimmalle mahdolliselle tasolle, kun se onnistui pelaamaan tasapelin ratkaisevassa ottelussa Unkaria vastaan.

Iso-Britannia on pelannut viimeksi MM-kisojen A-sarjassa 25 vuotta sitten. Ensi vuonna tämä pitkä putki tulee päätökseensä, sillä joukkue on noussut takaisin ykköstasolle pitkän tauon jälkeen.

Tämä selvisi eilen, kun Iso-Britannia onnistui pelaamaan 2-2-tasapelin Unkaria vastaan. Iso-Britannia tarvitsi ottelusta vähintään pisteen nousua ajatellen, eikä tämä todellakaan tullut helpolla. Nimittäin kun kamppailua oli pelaamatta reilusti alle minuutti, johti Unkari ottelua kotiyleisönsä edessä lukemin 2-1.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Sitten kuviin astui Iso-Britannian Robert Farmer, joka iski kiekon nuottaan vain 15,8 sekuntia ennen loppua. Tämä riitti lopulta turvaamaan Iso-Britannialle paikan A-sarjaan.

1-divisoonan turnaus oli tällä kertaa draamaa täynnä, sillä kun siinä edettiin päätöspäivään, oli neljällä joukkueella vielä mahdollisuus nousta MM-kisojen A-sarjaan. Esimerkiksi Unkari olisi varmistanut voitolla paikkansa maailman parhaita joukkueita vastaan. Lopulta Ison-Britannian kanssa A-sarjaan nousi Italia.

Ottelun tarkempaan raporttiin pääset tästä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Romanialaispelaajalta kaikkien aikojen huonoin läpiajo!