Itävallassa karmea tragedia: koko perhe murhattiin, mukaanlukien myös kiekkomaalivahti

Kiekkomaalivahti surmattiin karmaisevassa tragediassa.
Kiekkomaalivahti surmattiin karmaisevassa tragediassa.

24-vuotias kiekkomaalivahti Florian Janny on saanut surmansa Itävallassa nähdyssä karmeassa tragediassa. Tekijä ilmiantoi itsensä poliisille.

Itävallan Alps-sarjassa pelannut vasta 24-vuotias Florian Janny on saanut surmansa, kun hänen tyttöystävänsä ex-poikaystävä murhasi koko perheen.

Tilanne syntyi lauantaina, kun Andreas törmäsi Jannyyn sekä hänen ex-tyttöystäväänsä yhdessä hotellissa. Lähteiden mukaan Nadine olisi kertonut Andreasille, että heidän juttunsa on ohi ja Tyrolin osavaltion poliisin mukaan tilanne olisi sujunut rauhallisesti.

Andreas oli kuitenkin piipahtanut Nadinen perheen luona sunnuntain aamuyöllä, mistä hänet oli ajettu pois Nadinen isän, Rupertin, toimesta.

Andreas oli palannut tässä vaiheessa kotiinsa, ja saanut jotenkin käsiinsä veljensä aseen, joka oli turvassa lukitussa kassaholvissa. Hän otti mukaansa myös veitsen ja palasi takaisin Nadinen perheen luokse klo 5:30, vain puolitoista tuntia ensimmäisen vierailun jälkeen.

Rupert avasi oven Andreasille, joka ampui isän välittömästi. Tämän jälkeen surmansa saivat äiti Andrea sekä Nadinen veli Kevin.

Andreas kiipesi tämän jälkeen ikkunan kautta Nadinen huoneeseen ja ampui hänet. Viimeisimpänä surmansa sai Kitzbühelerin maalivahti Florian Janny.

Andreas oli mennyt tämän jälkeen Kitzbühelin poliisin luokse ja tokaissut kylmästi, että ”ammuin juuri viisi ihmistä”.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.