Jääkiekkofanien unelma: Viasat ja Telia yhteistyöhön

Viasat ja Telia aloittavat yhteistyön, jonka johdosta voit katsoa NHL:ää, KHL:ää sekä Liigaa samasta kanavapaketista.
Viasat ja Telia aloittavat yhteistyön, jonka johdosta voit katsoa NHL:ää, KHL:ää sekä Liigaa samasta kanavapaketista.

Viasat ja Telia aloittavat yhteistyön, minkä myötä kiekkofanien suuri unelma toteutuu. Tulevaisuudessa NHL, KHL sekä Liiga näkyvät samassa kanavapaketissa.

Jääkiekkofanit ovat valitetelleet jo vuosikausia siitä, kuinka eri jääkiekkoliigat ovat piilotettu eri kanavapakettien alle. Esimerkiksi viime kaudella NHL sekä KHL tulivat Viasatilta, Liiga Ruudusta ja SHL sekä CHL C Morelta.

Nyt kiekkofanien huutoon on vihdoin vastattu, sillä Viasat ja Telia aloittavat yhteistyön. Telia on ensi kaudesta lähtien Liigan uusi koti, joten tulevaisuudessa saat maailman parhaat ja suomalaisittain mielenkiintoisimmat kiekkosarjat samaan hintaan.

Tarkemmin sanottuna kyse on Telian ja MTG-konserniin kuuluvan Viasat Finland Oy:n yhteistyöstä. Tahot tuovat ensi kaudella All Stars -passin, joka pitää sisällään Liigan ottelut sekä Viasat Jääkiekko HD -kanavan. Kyseinen kanava näyttää NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut.

– Suomalaiset ovat intohimoista jääkiekkokansaa, jolle kaikkien tärkeimpien liigojen tuominen yhteen pakettiin mahdollistaa aivan uudenlaisen asiakaskokemuksen. Meitä Telian kanssa yhdistää vahvasti tahtotila kuunnella ja palvella kiekkofaneja mahdollisimman hyvin, ja molemmat talot tekevät tätä todellisella tunteen palolla sekä rautaisella ammattitaidolla”, MTG Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback kertoi tiedotteessa.

All Stars -passien myynti alkaa kesällä reilusti ennen uuden jääkiekkokauden alkua. Passin hinta tulee olemaan 34,90 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai 29,90 euroa kuukaudessa määräaikaisella 12 kuukauden sopimuksella.

Suosittelemme myös:
Ykkösvahti vai kirittäjä – Mikko Koskinen suuntamassa Edmontoniin?