KalPa-leiriin jymyuutisia – Jaakko Rissanen palaa Kuopioon pitkällä sopimuksella

KalPa-leiriin jymyuutisia - Jaakko Rissanen palaa Kuopioon pitkällä sopimuksella

Suomalaishyökkääjä Jaakko Rissanen palaa KalPa-paitaan yhden kauden tauon jälkeen. Seuran oma kasvatti vietti kuluvan sesongin KHL:n puolella.

KalPa-kasvatti Jaakko Rissanen, 28, palaa takaisin Savon sydämeen. Keskushyökkääjän sopimus on viisivuotinen, joista kaksi vuotta hänellä on mahdollista pelata ulkomailla. KalPa-paitaa Rissanen tulee kantamaan sopimuskaudella vähintään kolmen kauden ajan.

Rissanen on pelannut KalPan edustusjoukkueessa kuudella kaudella ja päättyneellä kaudella hän viiletti KHL:ssä. KHL-jäillä Rissanen edusti sekä HK Vitjazia että Kunlun Red Starsia ja 46 ottelussa ”Jännevirran Malkin” keräsi yhteensä 11 (4+7) tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Yhden välivuoden jälkeen KalPa-paidan päällensä pukeva Rissanen on paluumuuttajana kovaa luokkaa. Vuoden 2017 KalPan hopeajoukkueen kapellimestareihin kuulunut Rissanen valittiin tuona keväänä myös Liigan All Stars -kentälliseen ja kauden 2016-2017 runkosarjassa hän viimeisteli yhteensä 9+34=43 tehopistettä. Playoffs-otteluissa ”Jasun” pistesaldoksi muodostui 4+4=8.

Rissanen on Liiga-uransa aikana pelannut jo 320 runkosarjaottelua, viimeistellen näissä 50 maalia ja merkaten 110 syöttöpistettä. 160 tehopisteen myötä Rissasen pistekeskiarvo Liigassa on 0,50 pistettä ottelua kohden.

KalPan tiedotteen Rissasen paluusta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ. Sentterin uratilastoja pääset tarkastelemaan puolestaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sedinien kotijäähyväisille täydellinen päätös – Henrik alusti, Daniel ratkaisi jatkoilla!