U20 MM-kisat: Tätä se nykyaika on – jäätävä kuva Kanadan pukuhuoneesta mestaruuden jälkeen

U20 MM-kisat tulivat viime yönä päätökseen, kun Kanada juhli mestaruutta. Se onnistui kaatamaan laadukkaassa ja tasokkaassa finaalissa Ruotsin.

Ruotsi haastoi viime yön MM-finaalissa miehekkäästi Kanadan, joka onnistui iskemään voittomaalin vain noin puolitoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Kanadan voitto-osumasta vastasi Tyler Steenbergen, joka edustaa seuratasolla WHL:n Swift Current Broncosia. Hän kiekkoilee siis samassa joukkueessa kuin Aleksi Heponiemi, ja itse asiassa kyseessä ovat ketjukaverukset.

Joka tapauksessa Kanadan voitto ei helpolla irronnut. Vaahterapaitojen voittolukemat olivat lopulta 3-1, kun Alex Formenton iski kiekon tyhjään nuottaan, pian Steenbergenin voittomaalin perään.

Kun kanadalaiset saivat mitalinsa ja nostelivat pokaalia jäällä, kävi matka tästä luonnollisesti pukuhuoneen uumeniin. Sieltä sitten napattiinkin loistava otos, joka lähti myös leviämään sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa Sportsnetin Instagramista löytyvä kuva (alla) kertoo paljon nykyisestä sukupolvesta, joka ei saa näppejään irti älypuhelimista. Kuvassa istuu nimittäin kahdeksan kanadalaispelaajaa, joista seitsemän räplää puhelintaan ja yksi puhuu siihen.

https://www.instagram.com/p/BdmGOl3h-Uq/?taken-by=sportsnet

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Pelaajat luonnollisesti halusivat itse kukin lisätä sosiaalisiin medioihin kuvan mitalista ja pystistä, joten annettakoot tämä anteeksi kyseisille pelaajille. Samalla näky on kuitenkin äärimmäisen huvittava.

Kaikki U20 MM-kisoista voit lukea TÄÄLTÄ.