VIDEO: Jack Eichel ajeli Jean-Gabriel Pageaun komealla avojääniitillä

VIDEO: Jack Eichel ajeli Jean-Gabriel Pageaun komealla avojääniitillä

Buffalo Sabresin tähtihyökkääjä Jack Eichel esitteli fyysisempää puoltaan yön NHL-kierroksella, kun peluri tööttäsi tyylikkään pommin Ottawan J-G Pageauhun.

Buffalo Sabres hävisi viime yön NHL-taistossa Ottawa Senatorsille 2-4-luvuin kotiareenallaan. Joukkue varmisti häviöllä jäävänsä liigan viimeiseksi sarjataulukossa ja saavansa seuraavan NHL-draftin ykkösvarauksen.

Sabresin huippupelaaja Jack Eichel ei kuitenkaan luovuttanut pelissä, vaikka jäällä ei miehen seuralla kuljekaan. Sentterin paikalla kiekkoileva 21-vuotias Eichel nimittäin painoi näyttävän taklauksen vastustajan hyökkääjään Jean-Gabriel Pageauhun kamppailun avauserässä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Senatorsin kanadalaiskiekkoilija Pageau kurotti kiekkoa buffalolaisten alueella, kun Eichel-niminen höyryjuna jyräsi miehen kumoon. Pageau lensi lanauksen voimasta jäähän ja samalla tilanteeseen ajautui myös Ottawan Bobby Ryan, joka sattui myös kaatumaan pommin jälkeen.

Jenkkilaituri Ryan olikin itse asiassa tapahtuneessa eniten kärsinyt osapuoli ja herra poistuikin lopulta pukukoppiin loukkaantumisen johdosta. Ottawalaisten varakapteeni Pageau pystyi jatkamaan peliä normaalisti Eichelin kovan kontaktin jälkeen.

Eichelin sesonki Sabres-nutussa on ollut pisteiden valossa oikein makoisa; 65 runkosarjataisteluun hän on latonut upeat 25 rysää ja antanut 37 syöttöä päälle.

Yhdysvaltalaisen Jack Eichelin voimakas niitti vastustajaan videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!