Video: Jagr-fanit haastattelussa – Jaromir itse yllätti visiitillään

Video: Jagr-fanit haastattelussa - Jaromir itse yllätti visiitillään

”The Traveling Jagrs” -nimeä kantava faniryhmä yllätettiin totaalisesti, kun Jaromir Jagr pamahti paikalle haastattelun aikana tervehtimään kannattajia.

The Traveling Jagrs on ryhmä Jagrin superfaneja, jotka matkustelevat katsomassa hyökkääjän pelejä eri puolilla Pohjois-Amerikkaa pitäen yllä pelaajan fanipaitoja kaikista joukkueista, missä hän on pelannut. Joukko on ollut kasassa vuosia, ja sen koko vain kasvaa ja kasvaa.

Kannattajaryhmä oli Flames TV:n haastattelussa Calgaryn kauden ensimmäisen ottelun erätauolla, kun Jaromir Jagr itse päätti tulla morjestamaan kavereita. Fanit eivät olleet uskoa silmiään, kun tsekkikonkari yllätti paikallaolollaan ”Matkustelevat Jagrit”. Jagr jutteli hetken aikaa kannattajaryhmälle sekä haastattelijalle, ja luovutti yhdelle fanille Calgary-pelipaitansa nimikirjoituksella. 45-vuotias tsekkilegenda poistui lopulta paikalta suosionosoitusten saattelemana.

Jagr on yksi kaikkien aikojen pelaajista sekä NHL:ssä että maailmassa. Mies on takonut pelkästään NHL-urallaan uskomattomat 2115 pojoa kaikki ottelut mukaan luettuna. Tsekkiläisen ja Calgaryn fanit joutuvat odottamaan vielä hetken Jagrin debyyttiä.

Video fanien haastattelusta ja Jaromirin paikallesaapumisesta:

Jos twiitti ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ LINKISTÄ.