VIDEO: 21-vuotias Jake DeBrusk iski upean voittomaalin

Boston Bruinsin Jake Debrusk runnoi kiekon eilen maaliin, joka oli samalla ottelun voitto-osuma.
Boston Bruinsin Jake Debrusk runnoi kiekon eilen maaliin, joka oli samalla ottelun voitto-osuma.

Boston Bruinsin vasta 21-vuotias superlupaus Jake DeBrusk iski viime yön ottelussa todella komean voittomaalin puhtaalla tahdolla.

Boston Bruins nousi viime yönä dramaattisten vaiheiden jälkeen komeaan 7-4-voittoon, jonka myötä se eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle. Voitto irtosi parhaassa mahdollisessa paikassa, sillä se kohtasi Toronto Maple Leafsin ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa.

Maple Leafs johti kamppailua vielä 40 minuutin jälkeen lukemin 4-3, joten tämän suhteen joukkueella ei ollut sen suurempaa hätää. Historia kuitenkin toisti itseään ja Maple Leafs joutui kesälomille surkean kolmannen erän johdosta.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Yksi Bruinsin voiton takuumiehistä oli vasta 21-vuotias Jake DeBrusk, joka iski kamppailussa kaksi maalia. DeBruskin osumat olivat myös tärkeitä, sillä hän iski Bruinsin ensimmäisen ja viidennen (voittomaali) osuman.

Erityisesti DeBruskin iskemä voittomaali oli todellinen kaunokainen. Hän nimittäin luisteli ensiksi Jake Gardinerin kumoon, minkä jälkeen hän runnoi kiekon verkon perukoille puhtaalla tahdolla.

Bruins kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella kivenkovan Tampa Bay Lightningin, joten vastus ei ainakaan Torontosta helpotu. Ottelusarja alkaa kahden päivän päästä Tampassa. Voit katsoa NHL:n toisen kierroksen otteluohjelman TÄÄLTÄ.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kapasen huikea yksilösuoritus ei riittänyt – Toronto suli 3. erässä