VIDEO: Jake Newton tarjoili uskomattoman alustuksen KooKoon maaliin

VIDEO: Jake Newton tarjoili uskomattoman alustuksen KooKoon maaliin

Liigan torstain kierroksella nähtiin silmiähivelevä suoritus, kun KooKoon kultakypärä Jake Newton teki upean esityön Olli Korhosen kauden avausosumaan.

Yhdysvaltalaispuolustaja Jake Newtonin näyttävä passi seuratoverinsa rysään syntyi HPK:ta vastaan käydyn ottelun päätöserän alkupuolella. Viimeistelijänä Newtonin komeassa tarjoilussa toimi nuori hyökkääjä Olli Korhonen.

Tilanne lähti käyntiin hämeenlinnalaisten päädyssä, kun KooKoon Sami Tamminen karvasi tyylikkäästi kiekon Kerhon puolustajalta ja syötti limpun Newtonille.

Aiemmin urallaan myös Vaasan Sportia edustanut Newton laittoikin sitten pöytään yhden tämän kauden kauneimmista alustuksista, kun mies veti näyttävän spin-o-rama-harhautuksen ja jakoi lopulta pelivälineen Korhoselle aivan huikealla suorituksella maalin eteen rystyltä.

Korhonen tinttasi kumilätkän kotijoukkue HPK:n verkon perukoille ja pääsi juhlimaan sesongin ensimmäistä maaliaan. Eniten juhlittavaa 1-5-kihauksessa oli ehkä kuitenkin Newtonin tarjoamassa esityössä, joka oli aivan huippuluokkaa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

29-vuotias jenkkipakki Jake Newton pääsi vielä tykittämään pikkumustan tyhjiin taistossa, kun hän päätti Kerhon viimeisetkin rypistelyt ajassa 59:19 3-6-numeroihin. Näin vierasjengi KooKoolle tärkeä voitto Rinkelinmäellä ja mielekkäät kolme pistettä kotimatkalle mukaan.

Takalinjojen luutijan Jake Newtonin kausi kouvolalaisten riveissä on ollut maaginen; 44 kamppailuun kiekkoilija on latonut 11 nyyttiä ja 20 passia. Peluri on näillä pojoilla joukkueensa kovin pistemies.

KooKoo-pelaajan mieletön alustus tiiminsä täkyyn:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Calgaryn ykkösketju loihti hämmästyttävän nyytin Kingsiä vastaan