VIDEO: Jamie Benniltä hurja taklaus – Jacob Trouba ei päässyt enää jaloilleen

Jamie Benniltä nähtiin viime yönä järisyttävä vastataklaus Winnipegin Jacob Troubaan.
Jamie Benniltä nähtiin viime yönä järisyttävä vastataklaus Winnipegin Jacob Troubaan.

Winnipegin ja Dallasin viime yön kamppailussa nähtiin hurja taklaus Starsin Jamie Benniltä, joka jyräsi Jetsin puolustaja Jacob Trouban.

Dallas Stars matkasi viime yönä Winnipeg Jetsin vieraaksi. Kyseessä olisi ollut Dallasin kannalta elintärkeä voitto, sillä joukkue taistelee kynsin ja hampain Läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Jets onnistui kuitenkin nappaamaan kamppailusta komean 4-2-voiton. Suomalaishyökkääjä Patrik Laine sai tililleen kaksi täysoumaa, jotka voit katsoa täältä.

Samalla kamppailussa nähtiin myös eräs todella ikävä hetki, kun Starsin isokokoinen supertähti Jamie Benn jysäytti Jetsin puolustajana pelaavaan Jacob Troubaan todella kovan taklauksen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tilanne tapahtui Jetsin oman siniviivan päällä, kun Benn kuskasi kiekkoa hyökkäyspäähän. Trouba yritti hidastaa Bennin luistelua, mutta hänen harmikseen Benn jysäytti valtaisan vastataklauksen.

Trouba yritti päästä taklauksen jäljiltä takaisin vaihtoaitioon, mutta koska tärsky oli niin kova, ei hän päässyt heti takaisin tolpilleen. Lopulta hän kuitenkin kampesi itsensä vaihtoon omin avuin. Mies ei kuitenkaan palannut pommin jäljiltä takaisin otteluun.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!