Fanit riemastuivat! Jani Alkio Liigan mukana Telialle – ”Eläkkeelle vetäytyminen siirtyi”

12-13-vuotiaiden pelissä kuultiin rasistisia huuteluita.
12-13-vuotiaiden pelissä kuultiin rasistisia huuteluita.

Liiga-fanien keskuudessa erittäin pidetty selostaja Jani Alkio jatkaa myös ensi kaudella Suomen kovimman kiekkosarjan selostajana.

Kun Liigan televisiointioikeuksien siirtyminen Neloselta Telialle varmistui, monet alkoivat murehtia sitä, miten käy selostaja Jani Alkion. Vaan enää ei tarvitse murehtia, sillä suosikkiselostaja siirtyy Liigan mukana Telialle.

– Eläkkeelle vetäytyminen siirtyi hieman. Ens kaudella jatketaan Telia Finlandin Liiga-tiimissä. Pistäkäähän paketit tilaukseen, koska elokuussa aloitetaan!, Alkio twiittasi henkilökohtaisella Twitter-tilillään.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Tiimistä puuttuu kuitenkin vielä se toinen osapuoli, joka on huumorillaan ja jääkiekkotietämyksellään muodostanut täydellisen tutkparin Alkion kanssa: Ari ”Vanha Mestari” Vallinin nimeä ei ainakaan vielä ole lisätty Telia Finlandin ensi syksynä aloittavaan lätkätiimiin.

Voisi kuitenkin kuvitella, että myös Telia kaipaa tiimiinsä asiantuntijaa, ja mikäli Vallinilla itsellään ei ole esteitä jatkaa työskentelyä Liigan parissa, Telia tuskin edes lähtee kartoittamaan muita vaihtoehtoja.

Alkiolta kysyttiinkin Twitterissä, onko aisapari Vanha Mestari jo matkassa ja Alkion kannanotto kysymykseen oli melkoisen selkeä toive myös Telian suuntaan.

– Mulle kelpais kyllä.

Jani Alkion Twitter-profiilin löydät tiesi TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnan ensi kaudeksi – tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille