VIDEO: Jani Hakanpää taiteili upean coast-to-coast-osuman JYPin rysään

VIDEO: Jani Hakanpää taiteili upean coast-to-coast-osuman JYPin rysään

Oulun Kärppien kookas pakki Jani Hakanpää sooloili näyttävän maalin yksilösuorituksellaan tuoreen CHL-mestari JYPin verkkoon tiistain Liiga-kierroksella.

25-vuotiaan rightin puolen puolustajan Jani Hakanpään huikea soolonyytti näki päivänvalon JYPin ja Kärppien välisen ottelun päätöserässä 3-3-tilanteessa, kun peliä oli käyty 49:15.

Kärppien lähes parimetrinen alakerran luutija Hakanpää, joka ei todellakaan ole tunnettu komeista viimeistelyistään, sai kiekon omassa päässään pakkipariltaan Taneli Ronkaiselta ja lähti kovalla vauhdilla etenemään kohti jyväskyläläisten päätyä.

Pelaaja kynäili kovalla itseluottamuksella Jyväskylän kiekkoylpeyden pelaajia vipuun matkallaan kohti maalia ja laukaisi lopulta kiekon loistavasti ohitse JYP-molari Jussi Olkinuoran ja vei seuransa Kärpät vieraskentällä 3-4-johtoon noin 10 minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Itse ottelu eteni kuitenkin lopulta jatkojen kautta rankkarikisaan 4-4-lukemissa, jossa kahden pisteen arvoisesti esiintyi kotijoukkue JYP. Sarjakärki Kärpille siis kotiinviemisiksi yksi pinna Jyväskylän LähiTapiola Areenalta.

Hakanpään kausi Kärpissä on ollut niin esitysten kuin pisteidenkin valossa menestys, kun 51 runkosarjamatsiin on syntynyt 6 täysosumaa ja 14 esityötä täkyyn. Myös kiekkoilijan tehotilasto on kaunista luettavaa; +23.

Jani Hakanpää ja tyylikäs soolo-onnistuminen JYPin tolppien väliin:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Kommentti: Miten Liiga voitaisiin pelastaa ja mitä siitä seuraisi?