Ikoninen JYP-kaksikko vaihtaa seuraa Liigassa – Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen Jukureihin

Vuosikaudet JYPiä edustaneet Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen siirtyvät ensi kaudeksi Mikkelin Jukureihin.


KILPAILU: Voita vapaavalintaisen Liiga-jengin pelipaita


886 Liiga-ottelua pelannut Jani Tuppurainen jatkaa pitkää uraansa Mikkelin Jukureiden riveissä. 41-vuotias laitahyökkääjä on pelannut valtaosan urastaan JYPissä, jossa hän myös toimi tällä kaudella kapteenina. Jyväskylässä Tuppurainen ehti juhlia kahdesti Suomen mestaruutta ja kertaalleen CHL:n voittoa.

”Tykkään haasteista, ja Jukureilla on käynnistymässä mielenkiintoinen kausi. Pyrin omalla 100-prosenttisella panoksellani auttamaan joukkuetta sekä samalla muita pelaajia pääsemään kohti asetettuja tavoitteita”, Tuppurainen avasi tuntemuksiaan Jukureiden tiedotteessa.

Tuppurainen saa tuttua seuraa mukaansa JYPistä, sillä Jukurit tiedotti tehneensä sopimuksen myös Jarkko Immosen kanssa. Muun muassa kevään 2011 maailmanmestaruusjoukkueessa merkittävässä roolissa olleella konkarilla on JYPin lisäksi rutkasti kokemusta ulkomaan kentiltä. 39-vuotias Immonen on muun muassa voittanut KHL:n mestaruuden kaudella 2009-2010 Ak Barz Kazanin riveissä.

”Muutosten jälkeen täällä on selvää halua päästä pleijareihin, ja se tuo itsellekin mahdollisuuden päästä kokemaan uutta nousua”, Immonen sanoi.

Molempien pelaajien sopimukset kattavat ensi kauden. Jukureiden päävalmentajan tehtävän ottaa ensi kaudeksi haltuunsa pitkän uran NHL:ssä tehnyt Olli Jokinen.


KATSO MYÖS: Video: Floridan suomalaiskaksikko iski – Markus Nutivaara syötti ja Aleksander Barkov maalasi