VIDEO: Janne Kolehmainen otti neljä jäähyä avauserässä – HIFK rokotti kahdesti

VIDEO: Janne Kolehmainen otti neljä jäähyä avauserässä - HIFK rokotti kahdesti

JYPin 32-vuotias hyökkääjä Janne Kolehmainen nappasi HIFK:iä vastaan ensimmäisessä erässä älyttömät neljä pikkukakkosta, joista kahdella HIFK osui nuottaan.

HIFK:n ja JYPin välinen, ottelusarjan neljäs neljännesfinaalitaisto sai omituisia käänteitä avauserässä,, kun jyväskyläläisten laituri Janne Kolehmainen keräsi itselleen yhteensä 8 minuuttia jäähyjä – kaikki eri syistä ja eri aikoihin.

Kolehmaisen ensimmäinen jäähy näki päivänvalon ajassa 2:22, kun mies lähti istumaan koukkaamisesta. Vain hetki sen jälkeen, kun pelaaja oli päässyt pois boxista, sai Kolehmainen uuden pikkukakkosen – tällä kertaa syynä poikittainen maila.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Helsinkiläiset eivät onnistuneet vielä maalaamaan ensimmäisellä kahdella ylivoimalla, mutta kolmannella JYPiä edustavan kiekkoilijan nappaamalla kakkosella (syynä nyt huitominen ajassa 9:57) helähti, kun Miro Heiskanen täräytti kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Kolehmaisen istunnot jäähyaitiossa eivät kuitenkaan päättyneet vielä tähän, vaan miehelle tuomittiin vielä yksi kahden minuutin rangaistus ykköserässä kiinnipitämisestä. HIFK siirtyikin tällä YV:llä pelissä jo kahden osuman karkumatkalle puolustaja Teemu Erosen rysällä.

Vielä erikoisemmaksi avauserän tapahtumat tekee se, että yhdellekään toiselle pelurille ei vihelletty jäähyä avausperiodilla; vain ja ainoastaan Jyväskylän kiekkoylpeyden Kolehmaiselle.

Kamppailu päättyi lopulta Helsingin IFK:n 4-1-voittoon jyväskyläläisistä. Ottelusarja tasoittui maanantaina siis 2-2:een.

Janne Kolehmaisen jäähyt videolla:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!