Janne Niinimaa mainittu! Eric Lindros nosti ensimmäisenä pelaajana esiin

Janne Niinimaa sai Eric Lindrosilta oman mainintansa.
Janne Niinimaa sai Eric Lindrosilta oman mainintansa.

Eric Lindros sai yön NHL-kierroksella täysin ansaitun kunnian, kun hänen pelinumeronsa 88 jäädytettiin Philadelphia Flyersin toimesta. Oman osansa tilaisuudessa sai myös Janne Niinimaa.

Janne Niinimaan ura käynnistyi juuri Philadelphiasta ja hän siis pelasi hieman vajaan kahden kauden ajan Eric Lindrosin joukkuekaverina.

Kauden 2006-07 jälkeen NHL-uransa päättänyt Niinimaa olikin jättänyt lyhyessä ajassa melkoisen vaikutelman Lindrosiin, sillä hän oli yksi numero 88:an puheessa oman mainintansa saaneista pelaajista; itse asiassa suomalaisen nimi nousi pelaajista ensimmäisenä esiin.

Russ Farwell (entinen GM) teki täällä loistavaa työtä varaustilaisuuksissa ja hän varasi muun muassa Janne Niinimaan kaltaisen pelaajan sekä hyvän ystäväni Mikael Renbergin, joka on täällä tänään.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vaikka tässä on kyse varsin pieneltä kuulostavasta jutusta, Niinimaan mieltä maininta varmasti lämmittää – etenkin, kun Lindros pääsi pelaamaan urallaan melkoisten legendojen kanssa.

Siinä, missä Lindros pelasi Flyers-paidassa 486 runkosarjaottelua ja teki niissä 290+369=659 tehopistettä, Niinimaa nähtiin oranssipaidoissa yhteensä 143 runkosarjaottelussa puolustajalle varsin erinomaisin tehoin 7+71=78.

Janne Niinimaan uratilastot pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös katsomaan ikimuistoiset videot Eric Lindrosin pelinumeron jäädytystilaisuudesta:
VIDEO: Eric Lindrosin #88 nousi kattoon – katso sykähdyttävimmät hetket täältä!