Janne Niskala jatkaa Lukossa – teki yksivuotisen jatkosopimuksen

Janne Niskala päätyi tekemään Lukon kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.
Janne Niskala päätyi tekemään Lukon kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Rauman Lukko ja Janne Niskala ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen. 36-vuotias puolustaja on pelannut Raumalla viimeiset neljä kautta.

Edelliset neljä kautta Rauman Lukon riveissä pelannut Janne Niskala jatkaa seuran riveissä myös tulevan sesongin. Lukko nimittäin tiedotti perjantaina tehneensä 36-vuotiaan veteraanipakin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Niskala saapui Lukkoon kaudella 2014-15 ja hän teki heti kättelyssä 60 runkosarjaotteluun komeat 14 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Huimasta lämäristään tunnetun Niskalan viime kausi päättyi loukkaantumiseen, mutta tästäkin huolimatta hänen vuotensa oli erinomainen. Niskala nimittäin pelasi Lukon riveissä 54 kamppailua, joissa hän teki tehot 9+19.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Niskala on alunperin Lukon kasvatti. Hän lähti kiertämään maailmaa kauden 2004-05 päätteeksi, ja tutuksi ovat tulleet monet maailman huippuliigoista. Niskala on saanut pelejä tililleen SHL:ssä, NLA:ssa sekä KHL:ssä. Liigassa hän on pelannut kaiken kaikkiaan 431 runkosarjaottelua, joissa hänen tehonsa ovat 85+110.

– On hienoa, että saan jatkaa Raumalla. Viime kauden ikävä loukkaantuminen ja kauden päättyminen playoffsien 1.kierroksella jätti nälkää sekä itselleni että koko joukkueelle. Kun selvisi, että olkapääni tulee kuntoon ja siitä tulee hyvä, niin uran jatkuminen varmistui, Niskala kertoi Lukon tiedotteessa.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!