Japanin ihmelapsi Aito Iguchi iski käsittämättömän maalin – tuleva supertähti?

Superlupaava Aito Iguchi iski todella komean maalin.
Superlupaava Aito Iguchi iski todella komean maalin.

15-vuotias Japanin ihmelapsi Aito Iguchi iski käsittämättömän upean maalin. Nuoresta iästään huolimatta Iguchi on pyörinyt otsikoissa jo muutaman vuoden.

Japanilainen Aito Iguchi nousi otsikoihin jo muutama vuosi sitten hänen ollessaan 13-vuotias, kun hänestä julkaistiin kikkavideo. Tuoll0in lapsukainen ihastutti kiekkoväkeä uskomattomalla taidollaan, yhdessä kikkavideomestari Pavel Barberin kanssa. Videon löydät jutun alta.

Iguchi on vielä tässä vaiheessa todella myyttinen tapaus, eikä hänestä ole saatavilla kovinkaan paljoa tietoa. Syyskuussa julkaistussa artikkelissa kuitenkin selviää, että Iguchi on pelannut tähän mennessä kanadalaista juniorikiekkoa. Hän täyttää tänä vuonna 16, joten nuorukainen saa pelioikeuden myös sekä OHL:ään, WHL:ään että QMJHL:ään. Varausikäinen hänestä tulee vastaavasti vuonna 2021.

Lue myös: VIDEO: AHL:n tähdistötapahtumassa uskomaton luistelu – jopa McDavidin aika jäi taakse

Iguchista on saatu nyt harvinaista videomateriaalia, joka on juuri Barberin julkaisemaa. Vähemmän yllättäen kyseessä on todella komea maali, jonka yhteydessä Iguchi väläyttelee jälleen uskomatonta taitoarsenaaliaan.

https://www.instagram.com/p/BtFFognAwm3/

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.