Kiekkoareena: Kilpavarustelu kiihtyy – Jarkko Malinen siirtyy Tapparaan?

Kiekkoareena kertoo, että Jarkko Malinen siirtyy Tapparaan.
Kiekkoareena kertoo, että Jarkko Malinen siirtyy Tapparaan.

HIFK:n riveissä edelliset puolitoista kautta pelannut 30-vuotias sentteri Jarkko Malinen siirtyy Tapparaan, kertoo Kiekkoareena.

Viime syksynä Ilta-Sanomat uutisoi, että Liigan kovatuloisin pelaaja on silloin HIFK:ta edustanut Jarkko Malinen. IS uutisoi, että Malinen tienasi menneellä kaudella noin 250 000 euroa.

Nyt Malinen on kuitenkin vaihtamassa osoitetta. Kiekkoareena tietää nimittäin kertoa, että 30-vuotiaan keskushyökkääjän uusi osoite löytyisi vanhasta tutusta kaupungista, Tampereelta, jossa hänen uusi seuransa on kevään hopeamitalisti Tappara.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Tappara ja Tampere ovat Maliselle entuudestaan tuttuja, sillä mies pelasi porkkanapöksyjen riveissä vuodet 2012-2015. Tämän jälkeen Malinen siirtyi Kouvolan KooKoon riveihin, mistä matka jatkui lopulta Helsinkiin.

Malinen pelasi viime kaudella HIFK:n riveissä 55 runkosarjaottelua, joissa hän iski 12 maalia ja kaiken kaikkiaan 32 tehopistettä. Pudotuspeleissä Malinen pelasi sen sijaan 13 kamppailua, joissa hänen tehonsa olivat 3+7.

Kokenut sentteri on pelannut Liiga-kaukaloissa yhteensä 406 runkosarjaottelua, joissa hän on kerännyt tililleen 56 maalia ja yhteensä 166 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Sibir hankki todella kovan kolmikon – Junttila, Peltola, Bertrand Venäjälle!