Analyysi: Jarmo Kekäläinen ei pelleile – hurjaa uhkapeliä siirtotakarajalla

Jarmo Kekäläinen pisti kaiken peliin ja nyt uhkapeli on tuottanut tulosta.
Jarmo Kekäläinen pisti kaiken peliin ja nyt uhkapeli on tuottanut tulosta. Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen ei pelleile voittamisen kanssa. Mies on valmis tekemään tämän eteen hurjia riskejä.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on valmis ottamaan hurjia riskejä voittamisen eteen. Kekäläinen on nimittäin todennut jo moneen kertaan, että seura tulee tekemään voittamisen eteen mitä tahansa. GM:n puheet eivät ole myöskään olleet sanahelinää, vaan hän haluaa luoda Blue Jacketsistä kunnioitetun ja arvostetun NHL-organisaation.

Kekäläinen on kieltäytynyt myymästä sekä Artemi Panarinia että Sergei Bobrovskya, joiden molempien sopimukset umpeutuvat tähän kauteen. Kaiken lisäksi molempien miesten lähdöillä on huhuiltu jo pitkään, mutta ainakin tähän saakka Kekäläinen on pitänyt päänsä.

Sen sijaan, että Kekäläinen olisi ryhtynyt myyjäksi, päätti hän hankkia joukkueen riveihin vielä Matt Duchenen. Siis pelaajan, jonka sopimus on niin ikään katkolla tulevana kesänä. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että Kekäläinen panosti paljon seuran tulevaisuutta pelaajaan, joka saattaa painua kesällä muille maille.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Panarin on yhdistetty yhä viime aikoina ahkerasti siirtohuhuihin, mutta Kekäläisen kommentit asian suhteen kertovat juurikin siitä mihin Columbuksessa juuri nyt keskitytään: voittamiseen.

– Me olemme voittamisen suhteen tosissamme ja Artemi Panarin on valtava osa joukkuettamme. Kuten olen sanonut, en halua kaupata häntä pelkästään tulevaisuutta ajatellen, vaan tarvitsemme sen lisäksi vahvistuksia juuri nyt. En aio kaupata Panarinia varausvuoroihin, Kekäläinen kertoi medialle eilen NHL.com:n mukaan.

NHL:n siirtotakaraja menee umpeen tänään klo 22:00. Laitataklaus.com seuraa herkeämättä markkinoiden suurimpien nimien kohtaloita.

Lue myös: Jokerit ei pärjää Dynamolle – Voita kympillä 115 €