Jarmo Kekäläinen jatkoi markkinoilla riehumista – hankki uuden maalivahdin

Jarmo Kekäläinen jatkoi markkinoilla riehumista. Nyt haaviin tarttui maalivahti Keith Kinkaid.
Jarmo Kekäläinen jatkoi markkinoilla riehumista. Nyt haaviin tarttui maalivahti Keith Kinkaid.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen jatkoi markkinoilla riehumista, sillä mies hankki ohiolaisseuran riveihin maalivahti Keith Kinkaidin.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on ollut siirtotakarajan kynnyksellä todella aktiivinen. Ensiksi hän hankki joukkueen riveihin Matt Duchenen, minkä jälkeen oli Ryan Dzingelin vuoro.

Nyt Kekäläinen on kaiken muun hyvän lisäksi vahvistanut joukkueen maalivahtiosastoa, sillä sekä Sergei Bobrovsky että Joonas Korpisalo saavat seuraa Keith Kinkaidista. Kinkaid on pelannut tällä kaudella New Jersey Devilsin riveissä 41 ottelua tilastoin 89,1/3.36.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Blue Jackets ei maksanut Kinkaidista liikoja, sillä Devilsiin matkaa vastineeksi vuoden 2022 viidennen kierroksen varausvuoro.

Hankinta oli mielenkiintoinen erityisesti siitä syystä, että joukkueen kiistatonta ykkösvahtia Bobrovskya on huhuiltu toisaalle jo pidemmän aikaa. Venäläistähden sopimus umpeutuu tähän kauteen eikä hänen jatkostaan ole vielä mitään varmuutta.

Kekäläinen on myöntänyt suoraan, että Blue Jacketsin tämän kauden tavoite on voittaa. Voit lukea aiheesta lisää tämän linkin kautta.

Lue myös: Jokerit ei pärjää Dynamolle – Voita kympillä 115 €

 

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.