Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää! Jäljellä enää kaksi varausvuoroa

Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää. Nyt Adam McQuaid siirtyy Columbukseen.
Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää. Nyt Adam McQuaid siirtyy Columbukseen.

Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää. Suomalainen onkin ollut heittämällä koko NHL:n siirtotakarajan aktiivisin GM.

Columbus Blue Jackets ja sen GM Jarmo Kekäläinen ovat tehneet melkoisen kovan statementin: nyt on pakko voittaa. Tämä on käynyt selväksi Kekäläisen tekemien kauppojen ansiosta eikä Blue Jacketsilla ole loppukauteen kuin yksi tavoite; voittaa Stanley Cup.

Ensiksi Kekäläinen haali Ohioon supertähti Matt Duchenen, minkä jälkeen oli Ryan Dzingelin vuoro. Tänään joukkue on vahvistunut taasen maalivahti Keith Kinkaidilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kekäläinen ei ole jättänyt hommia edes tähän, vaan nyt mies on hankkinut Columbus Blue Jacketsin riveihin puolustaja Adam McQuaidin New York Rangersista.

McQuaid edusti Rangersia ensimmäistä kauttaan, mitä ennen hän pelasi Boston Bruinsin riveissä yhteensä yhdeksän sesongin ajan. Tällä kaudella oman pään luutija on tehnyt 36 kamppailuun kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä.

Kekäläinen lähetti New Yorkiin vastineeksi neljännen ja seitsemännen kierroksen varausvuorot, jotka ovat molemmat ensi kesälle. Tämä on johtanut Blue Jacketsin todella harvinaiseen tilanteeseen, sillä joukkueella on ensi kesälle jäljellä enää kaksi varausvuoroa, kertoo Frank Seravalli.

LUE MYÖS: Mikko Rantasen Colorado vahvistuu! Derick Brassard siirtyy Denveriin

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.