Ässät ilmoitti tärkeästä jatkodiilistä – Jarno Kärki jatkaa porilaisseurassa

Jarno Kärki suuntaa ulkomaille ja jättää Porin taakseen.
Jarno Kärki suuntaa ulkomaille ja jättää Porin taakseen.

Liiga-joukkue Porin Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat solmineet uuden sopimuksen, joka pitää 23-vuotiaan laiturin Porissa seuraavat kaksi vuotta.

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

– On mahtavaa, että oma kasvatti, joka on Liigatasolla huippupelaaja, haluaa sitoutua meihin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Hän on näyttänyt osaamisensa täällä, mutta tiedämme hänellä olevan potentiaalia vieläkin parempaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Viihdyn Ässissä. Peli-ilo löytyy täällä helposti. Pori on kotikaupunkini ja täällä on loistavat kannattajat, kertoo Kärki Ässien uutisessa.

– Minulla on hyvä kutina meidän loppukaudesta ja myös Ässien tulevista vuosista. Tuntuu, että täällä asiat menevät oikeaan suuntaan ja tulemme saavuttamaan menestystä, Jarno Kärki sanoo.

Porilaisjoukkueen alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Kärjen uratilastoja pääset katsastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.