Jarno Koskiranta SaiPaan pitkällä sopimuksella

Lappeenrannan SaiPa jysäytti tiskiin yhden kevään kovimmista hankinnoista. Seura tiedotti Jarno Koskirannan siirtyvän seuraan kolmevuotisella sopimuksella.

Lappeenrannan SaiPa saa tulevalle kaudelle kovan vahvistuksen, kun Jarno Koskiranta palaa seuraan monien vuosien jälkeen. SaiPa solmi sentterin kanssa kolmevuotisen sopimuksen.

Koskiranta pelasi SaiPassa vuodet 2009-2012 ja oli jokaisena kautenaan lappeenrantalaisten avainpelaajia. Tästä kertoo muun muassa se, että hän ylitti jokaisella kaudellaan 30 tehopisteen rajan. Myös kentän ulkopuolelta hänelle jäi hyvät muistot.

”Kolme vuotta SaiPassa oli itselleni erittäin mieleenpainuvaa aikaa. Siitä on erittäin hyvät muistot. Lappeenranta on ollut tukikohta perheelleni. Tapasin vaimoni täällä ja myös parhaat kaverini asuvat nykyään Lappeenrannassa”, Koskiranta kertasi historiaansa Lappeenrannassa SaiPan tiedotteessa.

”Lappeenrantaan paluu on ollut selviö siitä asti kun täältä lähdin. Sen takia tänne tultiin, että päällimmäinen unelma on ollut jo jonkin aikaa se, että SaiPassa menestyisi. Täällä on ollut hurmosta esimerkiksi Tirkkosen aikaan ja kaupunki on pitkään janonnut menestystä. Olisi kyllä kruununjalokivi itselle, että saisi täällä jotain voittaa.”

SaiPa-vuosien jälkeen kauden verran Tampereen Tapparassa ennen siirtymistään KHL:ään. Venäjällä hän pelasi ensin kaksi kautta Sibir Novosibirskissä. Kaudesta 2015-2016 eteenpäin hän edusti viime kauteen asti KHL:n jättiseura Pietarin SKA:ta. Viime kaudella kookas sentteri nakutti SKA:ssa 42 ottelussa tehopisteet 9+10=19.

Koskiranta on nähty usein myös Leijona-paidassa. Hän on edustanut Suomea kaksissa MM-kisoissa sekä Pyeongchangin vuoden 2018 olympialaisissa.


KATSO MYÖS: Video: Pekka Rinteen jäässä makaava maila pelastaa varman maalin