KUVA: Jarome Iginla tekemässä comebackin! ”Ikäänkuin ensimmäinen askel”

Jarome Iginla lopetti uransa.
Jarome Iginla lopetti uransa. Kuva: Getty Images

NHL-legenda Jarome Iginla ei ole pelannut tällä kaudella missään. Lonkkaoperaatiosta toipuva kanadalainen hamuaa nyt kuitenkin takaisin kaukaloihin.

Calgary Flamesissa, Pittsburgh Penguinsissa, Boston Bruinsissa, Colorado Avalanchessa sekä Los Angeles Kingsissä pelannut NHL-legenda Jarome Iginla on ollut koko kuluvan kauden kaukaloista sivussa, kiitos neljä kuukautta sitten suoritetun lonkkaoperaation.

On toki totta, että Iginlan putki ei liiku enää entiseen malliin, ja hänellä on ikää jo 40 vuotta.

Joka tapauksessa Iginla halajaa nyt takaisin kaukaloihin. Tämän vuoksi mies on palannut jääharjoitusten pariin, minkä hän on tehnyt Bruinsin AHL-seura Providence Bruinsin riveissä. Miehellä ei ole kuitenkaan sopimusta suuntaan eikä toiseen, sillä kyse on vain ja ainoastaan harjoittelusta.

Jos et saa twiittiä näkyviin, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

– Minä rakastan yhä edelleen pelata. Tämä on ikäänkuin ensimmäinen askel paluun suhteen; päästä kaukaloon ja katsoa miten asiat menevät. Haluan nähdä, pärjäisinkö vielä. Minulla ei ole vielä tässä vaiheessa mitään sopimuksia, Iginla kertoi Providence Journalille.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Myös Bruins on kiistänyt sen, että sillä olisi mielenkiintoa Iginlan palveluksia kohtaan. Seuran sisältä onkin ehditty jo kertomaan, että kyseessä on vain seuran palvelus sen entistä pelaajaa kohtaan, joka sattuu omistamaan talon Massachusettsin osavaltiossa.

Vaikka Iginlalla onkin mielenkiintoa paluuseen, on tämä hyvin epätodennäköistä. Jos mies haluaisi esimerkiksi pelata vielä Stanley Cupin pudotupeleissä, olisi hänen tehtävä NHL-sopimus ennen siirtotakarajan umpeutumista, joka on 26.2.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tutkapari riehui jälleen – Mikko Rantanen 1+2, Nathan MacKinnon 1+3!