Jaromir Jagr aloitti jo 7-vuotiaana – takana lähes 14 miljoonaa kyykkyliikettä!

Jaromir Jagr on tehnyt 7-vuotiaasta lähtien 1 000 kyykkyliikettä per päivä. Kuva: Getty Images
Jaromir Jagr on tehnyt 7-vuotiaasta lähtien 1 000 kyykkyliikettä per päivä. Kuva: Getty Images

Jaromir Jagr päätti NHL-uransa äskettäin, sillä hänelle ei löytynyt enää ottajaa sen jälkeen, kun Calgary Flames asetti hänet waiver-listalle.

Legendaarisen Jaromir Jagrin ura NHL:ssä tuli päätökseensä, ja hän jatkaa uraansa nyt tshekkiläisen divariseuran, HC Kladnon, riveissä.

Jagrin ura NHL:ssä piti sisällään 1 733 runkosarjaottelua, 766 maalia, 1 155 syöttöä ja 1 921 tehopistettä, joka on NHL:n kaikkien aikojen toiseksi kovin määrä heti Wayne Gretzkyn jälkeen. Kyseessä on siis todellinen lajilegenda.

Jagr ei kuitenkaan pysynyt NHL:n vauhdissa enää tällä kaudella Calgary Flamesin riveissä, mihin hän teki vuoden mittaisen sopimuksen kauden alussa. Täten seura asetti hänet waiver-listalle, ja lopulta veteraani suuntasi yhteisymmärryksessä takaisin kotimaahansa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt ESPN:ssä ollaan kiistelty miehen uran kovimmilla saavutuksilla. Kenties kaikista käsittämättömin saavutus tuli toimittaja Emily Kaplanilta, joka ei niinkään liittynyt Jagrin pelillisiin saavutuksiin.

Kaplanin (ja ESPN Stats & Informationin) mukaan Jagr on nimittäin tehnyt päivittäin 1 000 kyykkyliikettä. Koska Jagr täyttää pian 46 vuotta, kohoaa kyykkyjen lukumäärä lähes 14 miljoonaan! Se miten paikkansapitävä väite on, jääkööt arvoitukseksi, mutta Kaplan vannoo tilastofaktan pitävän paikkansa.

Voit lukea koko jutun alla olevasta twiitistä. Jos et saa linkkiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Todella pitkä pelikielto – Suomi-Sarjan raukkamaiselle telojalle pitkä panna