Mikä kotiinpaluu! Jaromir Jagr huippuvireessä jo heti ensimmäisessä erässä

Jaromir Jagr Saksaan? Niin hullulta kuin se kuulostakiin, se saattaa olla pian aivan totta.
Jaromir Jagr Saksaan? Niin hullulta kuin se kuulostakiin, se saattaa olla pian aivan totta.

Jaromir Jagr pelaa paraikaa ensimmäistä otteluaan kotimaansa kaukaloissa, jonne hän vastikään siirtyi Calgary Flamesista.

Tshekkilegenda Jaromir Jagr sai viimeisen mahdollisuutensa NHL:ssä tämän kauden alussa, kun hän teki vuoden mittaisen sopimuksen Calgary Flamesin kanssa.

Miehen viimeinen kausi NHL:ssä oli kuitenkin hankala ja loukkaantumisia täynnä, mikä ei soveltunut enää pian 46-vuotiaalle veteraanille. Hänen pelin tasonsa laski lopulta siihen pisteeseen saakka, että hän ei pysynyt enää maailman parhaiden pelaajien perässä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tästä johtuen Flames asetti hänet lopulta waiver-listalle ja lainasi tämän jälkeen Tshekin ykkösdivarissa pelaavan Kladnon riveihin. Jagr omistaa seuran, joten osoite oli luonnollinen ja enemmän kuin odotettu.

Juuri tällä hetkellä Jagr pelaa ensimmäistä otteluaan Kladnon riveissä sitten kauden 2004-05, jolloin hän edusti seuraa NHL:n työsulun vuoksi. Edellisen kerran hän on ollut joukkueen varsinainen sopimuspelaaja kaudella 1989-1990.

Jagr oli jo heti ensimmäisessä erässään todellisessa huippuvireessä, sillä hän saalisti tililleen kaksi syöttöpistettä, kun Kladno voitti ensimmäisen kaksikymmentäminuuttisen lukemin 2-0. Tällä hetkellä, kun ottelu on toisen erän loppupuolella, on kamppailu lukemissa 2-2.

Jagrin edesottamuksia voit seurata muun muassa TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Jaromir Jagr ei sulkenut ovea NHL-paluulle – ”Mahdollisuus edelleen olemassa”