Se oli sitten siinä: Jaromir Jagr lopettaa mittavan ja komean NHL-uransa

Jaromir Jagr on tehnyt 7-vuotiaasta lähtien 1 000 kyykkyliikettä per päivä. Kuva: Getty Images
Jaromir Jagr on tehnyt 7-vuotiaasta lähtien 1 000 kyykkyliikettä per päivä. Kuva: Getty Images

Elävä legenda, Jaromir Jagr, lopettaa peliuransa NHL-kaukaloissa. Asiaan saatiin lähes sataprosenttinen varmistus tänään.

Aktiivipelaajista kaikista suurin ja mahtavin herra on tshekkiläisveteraani Jaromir Jagr. NHL:n kaikkien aikojen pistekakkonen sai alkukaudesta sopimuksen Calgary Flamesiin, ja kauden piti olla hänen viimeisensä NHL-kaukaloissa.

Sitä se myös toden totta oli, mutta kaikkien harmiksi Jagr ei pelaa kautta taalakaukaloissa loppuun saakka. Calgary Flames on nimittäin asettanut tshekkiläisen waiver-listalle siitä syystä, että kun tshekkiläinen läpäisee listan, tulee Flames ostamaan miehen sopimuksen ulos.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tai tässä tapauksessa ei voida puhua sopimuksen ulosostosta, sillä pohjoisamerikkalaislähteiden mukaan sopimuksen purku tulee tapahtumaan yhteisymmärryksessä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Sportsnetin Elliotte Friedman, ja siihen saatiin vielä toinen vahvistus TSN:n Bob McKenzieltä.

Jagr on sopimuksen purun jälkeen halukas jatkamaan uraansa Euroopan kaukaloissa ja tiettävästi se tapahtuu hänen omistamassaan tshekkiseurassa, HC Kladnossa.

Nykyisin 45-vuotias Jagr aloitti NHL-uransa jo kaudella 1990-91. Lopulta hänen vyölleen kertyi 1 733 runkosarjaottelua, joissa Jagr iski 766 maalia ja yhteensä 1 921 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Brad Marchand sai rajut buuaukset – yleisö pilkkasi miehen suoritukselle

Jagrin uran tilastoihin pääset TÄSTÄ.