Hetkinen nyt – Jaromir Jagr palaamassa Eurooppaan? ”On työn alla”

Tshekkilegenda Jaromir Jagr saattaa olla takaisin matkalla Euroopan kaukaloihin.
Jaromir Jagria huhuillaan takaisin Eurooppaan.

Jaromir Jagr palasi NHL:ään tällä kaudella Calgary Flamesin riveissä. Nyt tshekkiä saattaa kuitenkin odottaa paluu Eurooppaan kesken kauden.

Viime kesän ja syksyn yksi kuumimpia puheenaiheita oli lajilegenda Jaromir Jagr, ja että mistä veteraani saisi uransa viimeisen NHL-sopimuksen. Lopulta Calgary Flames astui kuvaan ja tarjosi ikonille vuoden mittaisen kontrahdin.

Jagr on kuitenkin vihdoin edennyt urallaan siihen pisteeseen, että ikä alkaa painamaan jo liikaa. Helmikuussa 46 vuotta täyttävä tshekki on nimittäin pelannut tällä kaudella 22 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen ainoastaan yhden maalin ja yhteensä seitsemän tehopistettä.

Nyt vaikuttaa siltä, että Flames on saamassa Jagrista tarpeekseen. Sportsnetin arvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman nimittäin kertoo, että sekä Flames että Jagr työstävät tällä hetkellä ulospääsyä Calgarystä. Friedmanin mukaan tilanne on ”työn alla”.

Friedman kertoo, että Flames haluaa käsitellä Jagria kunnioittaen, ja että miehen agentilla on oikeus keskustella tilanteesta muiden seurojen kanssa. Mitä viime kesä meille kuitenkin osoitti, ei NHL:ssä ole enää kiinnostusta Jagria kohtaan. Siksi edessä olisi todennäköisesti paluu Eurooppaan.

Jagrin sopimuksessa on 150 000 dollarin arvoinen bonuspykälä siitä, jos hän saavuttaa tällä kaudella 30 ottelua. Karu fakta saattaa kuitenkin olla se, että hän ei saavuta rajapyykkiä Flamesin riveissä. Kaiken lisäksi tshekkilegenda kärsii tällä hetkellä nivusvammasta.

Jagrin ja Flamesin kohdalla ei olla tehty vielä merkittäviä ja lopullisia päätöksiä, mutta useat pohjoisamerikkalaislähteet kertovat, että tilanne ei vaikuta pelaajan kannalta kovinkaan hyvältä.

Lisää NHL-uutisia löydät TÄÄLTÄ.

Jagrin tilastoihin voit tutusta TÄSTÄ.