Jaromir Jagr Saksaan? Huhut vievät legendaa Berliiniin

Jaromir Jagr Saksaan? Niin hullulta kuin se kuulostakiin, se saattaa olla pian aivan totta.
Jaromir Jagr Saksaan? Niin hullulta kuin se kuulostakiin, se saattaa olla pian aivan totta.

Jääkiekon elävä legenda Jaromir Jagr on siirtymässä saksalaislähteiden mukaan Saksan DEL:ssä pelaavan Eisbären Berliinin riveihin.

Jo aiemmin on ollut selvää, että kiekkolegenda Jaromir Jagr tulee jatkamaan uraansa myös tulevaisuudessa, sillä hänen nimensä löytyi tshekkiläisseura HC Kladnon ensi kauden kokoonpanosta. Voit lukea asiasta tarkemmin täältä.

Jagr sai viime syksynä pitkän kaavan kautta uuden NHL-sopimuksen Calgary Flamesista, mutta loukkaantumiset ja huono valmistautuminen kauteen vesittivät hänen kenties viimeisen mahdollisuuden NHL:ssä. Tämän jälkeen hän siirtyi juurikin hänen omistamansa Kladnon riveihin, missä hän pelasi lopulta viisi ottelua tehoin 0+4.

Jagr on jo 46-vuotias, mutta hän on tästäkin huolimatta haluttua tavaraa. Häntä nimittäin huhuillaan tällä kertaa Saksan DEL:ssä pelaavan Eisbären Berliinin riveihin, joka on maan todellinen suurseura.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Se pelaa ottelunsa upealla Mercedes-Benz Arenalla, joka vetää uumeniinsa 14 800 silmäparia. Kaiken lisäksi sen omistaa Anschutz Entertaiment Group (AEG), jonka omistukseen kuuluu muun muassa NHL-seura Los Angeles Kings.

Saksalaislehti Berliner-Zeitungin mukaan juuri omistajuus on Jagrin hankkimisessa avainasemassa. Lehti kertoo, että Jagrin hankkiminen olisi ennenkaikkea PR-temppu, mikä nostaisi seuran osakkeitta kiekkoilevassa maailmassa.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun AEG tekisi mahdottoman oloisesta hankinnasta totta. Nimittäin yhtiö näytteli suurta roolia silloin, kun David Beckham siirtyi Real Madridista MLS-seura Los Angeles Galaxyyn.

Alkuperäiseen uutiseen tästä.

Suosittelemme myös:
Rasmus Ristolainen vaihtokaupataan? ”Hän saattaa olla vapaana”