Tshekkiseurassa revettiin liitoksista Jaromir Jagrin suhteen – ”Kuninkaan paluu”

Jaromir Jagrin pelaajaura jatkuu kasvattiseura HC Kladnossa, jonka hän myös omistaa.
Jaromir Jagrin pelaajaura jatkuu kasvattiseura HC Kladnossa, jonka hän myös omistaa. Kuva: Getty Images

Paluuta takaisin Tshekin pääsarjaan havittelevassa HC Kladnossa revettiin liitoksista, kun Jaromir Jagrin paluu seuraan, jonka hän itse omistaa, alkoi varmistua.

Tällä hetkellä Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sarjataulukossa kolmosena oleva HC Kladno saa jättimäisen buustin loppukauteensa, kun Jaromir Jagr palaa seuraan ikään kuin lainasopimuksella Calgary Flamesista.

Samalla se tarkoittaa 45-vuotiaan tshekkilegendan NHL-uran päättymistä, ainakin mitä todennäköisimmin. Sitä tshekkiseurassa ei missään nimessä jääty kuitenkaan surkuttelemaan, vaan päinvastoin – otsikko seuran sivuilla luki isoin kirjaimin muodossa ”Kuninkaan paluu”.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Jaromir Jagr on valmis palaamaan kotimaahansa ja hän haluaa auttaa Kladnon nousemaan takaisin Extraligaan, seuran puhemies Vit Heral hehkutti seuran verkkosivuilla.

– Meidän täytyy kuitenkin sitä ennen täyttää vielä kaikki viralliset paperit tammikuun loppuun mennessä, koska silloin ”siirtoikkuna” sulkeutuu

Sivuilla kunnioitettiin ylipäätään todella isosti Jagrin käsittämätöntä NHL-uraa, ja ylipäätään pelaajauraa, joka on tuonut hänen palkintokaappiinsa lähestulkoon kaikki mahdolliset palkinnot sekä pokaalit.

HC Kladnon verkkosivuilta löytyvään uutiseen pääset käsiksi TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Tomas Plekanec Jaromir Jagrista – ”Jumala antoi hänelle lahjan”