Jatkuuko Tampan voittoputki? Näin teet kympillä yli 100€!

Stanley Cup -finaalisarja on edennyt kolmanteen osaotteluun, joka pelataan ensi yönä Montreal Canadiensin ja Tampa Bay Lightningin välillä. Tsekkaa artikkelista, kuinka voit muuttaa 10€ yli sadaksi euroksi!

Miksi betsata Coolbetilla?

Tampa Bay Lightning lähti sarjaan murskaavana suosikkina, ja sellaista tykitystä tekeminen onkin ollut. Bolts johtaa otteluvoitoissa 2-0, kun kaksi edellistä taistoa päättyivät 5-1 ja 3-1.

Lightningin ykköskenttä on pelannut odotusten mukaan ja iskenyt kiekkoa uuniin tasaisen tappavaan tahtiin. Tämän lisäksi veskari Vasilevski on ollut suorastaan timanttisessa iskussa, sillä herra on kahdessa matsissa päästänyt taakseen vain kaksi maalia.

Seuraava matsi pelataan Montrealin kotiareenalla, mutta voimasuhteet eivät ole muuttuneet. Tampan harteilla lepää ennakkosuosikin viitta. Tsekkaa alta, kuinka voit muuttaa 10€ talletuksen yli 100 euroksi Tampa Bayn voitolla.

LUO TILI COOLBETILLE!

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!

Näin teet 113,5€ vain kympillä:

1. Luo tili Coolbetille TÄSTÄ ja talleta 10€ käyttämällä talletuskoodia 4XBONUS.

2. Saat pelitilillesi 50€ pelirahaa.

3. Lyö 50€ Tampa Bayn voitolle. Kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 2,27. Voit halutessasi veikata myös tasapeliä tai Montrealin voittoa!

4. Jos Tampa Bay voittaa, teet pelkällä kympillä 113,5€! (HUOM. Kerroin saattaa muuttua ennen ottelun alkua).

5. Tarjous on voimassa vain niille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaisesti.