HPK:n Jesper Lindgren NHL-sopimukseen! Suuntana Toronto

HPK:n Jesper Lindgren allekirjoitti Toronto Maple Leafsin kanssa kolmivuotisen NHL-sopimuksen.
HPK:n Jesper Lindgren allekirjoitti Toronto Maple Leafsin kanssa kolmivuotisen NHL-sopimuksen.

Vasta 20-vuotias puolustaja, HPK:n Jesper Lindgren, on tehnyt NHL-seura Toronto Maple Leafsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. 

HPK:n riveissä viime kaudella pelannut Jesper Lindgren on tehnyt kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Toronto Maple Leafsin kanssa. Lindgren pelasi hämeenlinnalaisseuran riveissä päättyneellä kaudella 43 runkosarjaottelua, joissa hän saalisti tililleen tehot 4+3.

Lindgren suuntasi Liiga-kauden päätyttyä Pohjois-Amerikkaan Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesin riveihin, missä hän pelasi neljä runkosarjakamppailua.

– Olemme tietysti tyytyväisiä Jesperin kehitykseen HPK:ssa ja tuoreesta NHL-sopimuksesta! Valmennuksemme tekee erittäin hyvää työtä. Kerhossa on mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi, HPK:n strategian mukaisesti, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoi seuran verkkosivuilla.

MUISTA MYÖS:
Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Myös HPK:n päävalmentajana toimiva Antti Pennanen oli innoissaan Lindgrenin NHL-sopimuksesta. Hänen mukaansa tämä on loistava esimerkki HPK:n strategiasta tuottaa pelaajia esimerkiksi NHL:ään asti.

– Jesperin lahjakkuus on ollut koko ajan näkyvissä ja olemme kaikki iloisia hänen puolesta. HPK:n yksi pidemmän ajan urheilustrategia on luoda pelaajille mahdollisuuksia kehittyä jopa NHLään asti ja tämä on yksi hyvä esimerkki siitä, että olemme  oikealla tiellä, Pennanen kertoi.

Lindgren ei ollut Maple Leafsin ainoa tulokaskiinnitys, sillä hänen lisäkseen sopimukseen pääsivät Igor OzhiganovPär Lindholm sekä Pierre Engvall.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Alexander Ovechkinilta uskomaton syöttö, Tampa tasoitti