Toimittajalta komea näkemys: Jesperi Kotkaniemeä verrattiin Anze Kopitariin

Montrealin pelaajakehityksestä vastaava Rob Ramage laukoi kovia kommentteja Jesperi Kotkaniemestä.
Montrealin pelaajakehityksestä vastaava Rob Ramage laukoi kovia kommentteja Jesperi Kotkaniemestä.

Mediajätti TSN:n leivissä työskentelevä kiekkotoimittaja Craig Button vertasi suomalaislupaus Jesperi Kotkaniemeä NHL:n supertähti Anze Kopitariin.

Suomalaiskiekkoilijoiden uusi aalto on kenties kaikkien aikojen paras asia, mitä suomalaisessa jääkiekossa on nähty. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa NHL:n historiassa seitsemän suomalaispelaajaa rikkoi 50 tehopisteen rajan, mistä voit lukea lisää täältä.

Myös Patrik Laine on ollut tällä kaudella uskomattomassa vireessä, sillä hän taistelee kynsin ja hampain maalipörssin voitosta. Mikko Rantanen on ollut todella kovassa iskussa, aivan kuten Aleksander Barkov, vain muutama mainitakseni.

Nyt tämä on saamassa jatkumoa, sillä 17-vuotias Jesper Kotkaniemi on saanut osakseen uskomatonta suitsutusta. Ässien sentteri iski Liigan runkosarjassa 57 otteluun 10 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Craig Button on tehnyt nyt oman ”mock draftinsa”, ja Kotkaniemi on noussut tuoreimmassa listauksessa sijalta 26. sijalle 10. Button kertoi Kotkaniemen kohdalla perustelunsa, jotka olivat erityisen komeat.

Hän nimittäin näkee Kotkaniemessä paljon samaa kuin Los Angeles Kingsin kapteenissa ja todellisessa NHL-tason supertähdessä, Anze Kopitarissa. 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva slovenialaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 73 otteluun 29 maalia ja yhteensä 81 tehopistettä.

Kotkaniemen uratilastoihin pääset käsiksi tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!