VIDEO: Suomi tyylitellen välieriin Ruotsia vastaan – Kotkaniemi loukkaantui

Suomi eteni välieriin, jossa se kohtaa Ruotsin. Jesperi Kotkaniemi kuitenkin loukkaantui.
Suomi eteni välieriin, jossa se kohtaa Ruotsin. Jesperi Kotkaniemi kuitenkin loukkaantui.

Suomi marssi tyylitellen U18 MM-kisojen välieriin. Pikkuleijonat sai ylleen kuitenkin synkkiä pilviä, sillä Jesperi Kotkaniemi loukkaantui.

Pikkuleijonien, eli Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen, meneillään olevat MM-kisat ovat menneet tähän mennessä erinomaisesti. Se voitti kaikki alkulohkon ottelunsa, kun se kohtasi Slovakian, Ranskan, Venäjän sekä Tshekin.

Juuri äsken päättyneessä puolivälieräottelussa Pikkuleijonat sai sen sijaan vastaansa Valko-Venäjän, josta ei lopulta ollut Suomen nuorukaisille sen kummallisempaa vastusta. Suomi vei kamppailun nimiinsä lukemin 5-2, ja Pikkuleijonien maalintekijöinä kunnostautuivat Leevi AaltonenKaapo KakkoJesse MoilanenKim Nousiainen sekä Niklas Nordgren.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Tämä tarkoittaa siis kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että Suomi eteni Venäjällä pelattavassa turnauksessa välieriin. Täällä se tulee saamaan vastaansa suurella Ruotsin, joka voitti oman ottelunsa lukemin 6-1. Toinen välieräpari selviää otteluista Kanada-Tshekki ja Venäjä-Yhdysvallat.

Suomen komean esityksen ylle ilmestyi kuitenkin synkkiä pilviä kesken kolmannen erän, kun yksi joukkueen parhaimpia pelaajia, Jesperi Kotkaniemi, loukkasi itsensä. Hän satutti itsensä, kun nuorukainen jäi Alexander Shkarbovin taklauksen uhriksi.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kotkaniemi on Suomesta oman ikäluokkansa kirkkain lupaus. Hänet on rankattu esimerkiksi Hockeyprospect.com:n mukaan ensi kesän varaustilaisuuden 10. parhaaksi pelaajaksi. Kotkaniemi pelasi kuluneella kaudella Ässien riveissä. Hän teki pelaamissaan 57 runkosarjaottelussa 10 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Mahtavia uutisia – Mikko Rantanen saapuu MM-kisoihin!