VIDEO: Jesperi Kotkaniemi teki maalin Canadiensin paidassa!

Jesperi Kotkaniemi kuuli, että Suomessa saadaan katsoa tänä viikonloppuna NHL:ää ilmaiseksi ja sehän nosti hymyn nuorukaisen huulille.
Jesperi Kotkaniemi kuuli, että Suomessa saadaan katsoa tänä viikonloppuna NHL:ää ilmaiseksi ja sehän nosti hymyn nuorukaisen huulille.

Jesperi Kotkaniemi teki maalin viime yön harjoitusottelussa, kun Montreal kohtasi New Jerseyn. Kyseessä oli Kotkaniemen ensimmäinen osuma Bell Centerissä.

Piditte siitä tai ette, Jesperi Kotkaniemestä, odotetaan monenkin eri tahon toimesta Montreal Canadiensin uutta tähtisentteriä. Nuorukainen on Canadiensin viime kesän kolmas varaus, joten odotukset Montrealissa ovat valtavat.

Viime yönä Kotkaniemi aloitti lunastamaan näitä lupauksia, kun Canadiens kohtasi kotonaan harjoitusottelussa New Jersey Devilsin. Montreal on todellinen kiekkokaupunki, joten kamppailussa oli runsaasti katsojia.

Siinä samalla Kotkaniemi päätti iskeä uransa ensimmäisen maalin Bell Centerissä. Tilanne syntyi puolustajan lähettämästä laukauksesta, jonka reboun pomppasi Kotkaniemen maalin eteen. Täten suomalainen laukoi kiekon komealla tavalla suoraan Devilsin verkon perukoille.

– Hänen pitäisi nauttia siitä, sillä se on mahtava tunne. Tiedän, että nyt pelataan vasta harjoitusotteluita, mutta nuorelle kaverille harjoitusleiri on paikka, missä hän oppii ja se on mahtava kokemus, Canadiensiin äskettäin liittynyt tähtihyökkääjä Tomas Tatar kertoi Canadiensin mukaan.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Henri Jokiharju saanut mahtavan tilaisuuden Duncan Keithin pakkiparina